Sømløs stålrørslukking og bøying

1.Hvorfor skjer slokkingen og bøyningen?

Bråkjølt bøying oppstår under oppvarming og bråkjøling. Det som skjer ved oppvarming er hengende bøyning, og årsaken til bøyning i kjøling er ujevn kjøling. Jo raskere kjølehastigheten er, jo mer sannsynlig er det å gjøre kjølingen ujevn, slik at vannkjølingen er den mest utsatt for bråkjøling og bøyning, etterfulgt av olje, varmebad, luft (kjøleorden gradvis redusert. Hvis kjølingen er ujevn, er den hurtigkjølende siden i utgangspunktet konkav, og når hele delen er avkjølt, blir den konveks.

Bruk av upassende støtte ved oppvarming vil også forårsake bråkjølingsbøyning, og prosesseringsspenning vil også forårsake bråkningsbøyning.

2. Hvordan oppfører den avkjølte bøyningen seg?

Fordi den første kjølesiden i bråkjølingen er den herdede siden, blir denne siden konveks. I motsetning til dette er den nedbøyde bøyningen vist i den opprinnelige buede formen.

3. Kjølemetode og bråkjøling og bøying

Som nevnt tidligere er de bråkjølte delene forårsaket av den ujevne kjølingen. Tilsvarende, hvis den oppvarmede delen ikke er jevnt avkjølt, blir den første kjølesiden konveks, i bråkjølingsøyeblikket blir den første kjølesiden konkav, og når hele del er fullstendig avkjølt, blir den igjen konveks.Figur 3 og figur 2 viser dette forholdet. Denne reverseringen skjer når det er en temperaturforskjell mellom den første kjølesiden og den sakte kjølende siden, og de tynnveggede delene som ikke dannes denne temperaturforskjellen.Det er ingen slik reversering, og den første kjølesiden holder den konkave formen uendret. Reverseringsfenomenet må ha en viss grad av veggtykkelse, veggtykkelsen på ca. 15~20 mm over originalen for å fremstå som dette reverseringsfenomenet.

Kort sagt, de generelle bråkjølingsdelene tilhører denne saken. Og hvorfor den hurtigkjølende siden er konveks? Det er fordi siden som først ble avkjølt trekker seg sammen, og holder den sakte avkjølende siden komprimert. Av denne grunn er den sakte avkjølingssiden kortere enn riktig lengde ved den temperaturen, og i denne tilstanden, når hele delen er avkjølt, hever kjølesiden seg først, mens den sakte kjølende siden er konkav.Når hele delen ikke er oppvarmet, men bare den ene siden av oppvarmingen, hvis bare overflaten kjøles raskt ned, vil den oppvarmede overflaten bli konkav. Fordi den ene siden varmes opp, uansett hvor raskt denne siden avkjøles, går den langsommere enn den uoppvarmede siden.Den uoppvarmede siden er lik avkjøling ved uendelig hastighet, så avkjølingen er rask, slik at den uoppvarmede siden er konveks. Med andre ord blir den hurtigkjølende siden konveks.

csdfvds

Oppvarming som bruker dette prinsippet kalles lineær oppvarming, som er måten å bøye tykke stålplater på. Det vil si oksygen-acetylen flammedysen kun på den tykke platen for å fore rask oppvarming, oppvarming og deretter med vannkjøling. Snu stålplaten opp i rett vinkel i en rett linje.Det vil si at en slik oppvarmingsmetode må bøyes.Det er klart at denne oppvarmingen må være under den kritiske temperaturen.Det ville være dårlig å bli slukket.Hvis oppvarmingstemperaturen ikke er godt kontrollert og bråkjøling, undertrykker ekspansjonen av martensitt vridningen av platen, da oppnås ikke resultatene ovenfor. Den japanske kniven bruker quenched warping.Selv om det er avkjølt etter oppvarming, stikker det hurtigkjølende bladet ut fordi bladet er tynt og baksiden er tykk, og kjølingen er ujevn.Her er baksiden av kniven konkav og blir skjev.Pluss utvidelse av martensitt ved slukking, vridning

Shandong Jute Steel Pipe Co.,Ltd.
Kontakter: Mr. Ji
WhatsApp: +86 18865211873
WeChat: +86 18865211873
E-mail: jutesteelpipe@gmail.com
E-mail: juteguanye@aliyun.com


Innleggstid: 13. mars 2022
  • Bøssing
  • Corten stål
  • Presisjons sømløst stålrør
  • Sømløst stålrør